Het project­bureau van Toe­val Ge­zocht ini­ti­eert, or­ga­ni­seert en on­der­steunt re­gio­na­le net­werk­groe­pen, een lan­de­lij­ke the­orie­groep, ten­toon­stel­ling­en, con­cer­ten en con­fe­ren­ties.

Observatie

Vandaag vraagt iedereen bezorgd aan Daniel of hij soms ziek is. 'Ik weet het niet' zegt hij telkens een beetje verwonderd.

Jango zoekt Daniel en het vliegveld aan het eind van de ochtend weer op. En terwijl Daniel toekijkt zoekt Jango materiaal bij elkaar dat ze zouden kunnen gebruiken.
Jango vindt een bol met lichtblauwe wol op het blauwe vel. Hij rolt er een klein stukje van af: 'zo groot moet hij zijn'. Daniel gaat een schaar halen. Ondertussen past Jango steeds met zijn handen een stuk af, kijkt een beetje dromerig voor zich uit en doet zijn handen dan verder of minder ver uit elkaar. Als Daniel terug komt weet hij het: 'hier moet je knippen'. Daniel probeert te knippen maar het lukt niet. Ik help ze en dan gaat Daniel weer zitten kijken op zijn stoel hoe Jango het draadje met lijm vast maakt.

Hanneke

61

samenwerken

dag 13
1 oktober 2007
hier moet je knippen
Toeval Gezocht on­der­zoekt as­pec­ten van de re­la­tie tus­sen kunst en le­ren. Ei­gen on­der­zoek, als op­dracht­ge­ver van on­der­zoek en sa­men­wer­king met we­ten­schap­pe­lijk on­der­zoek.