Het project­bureau van Toe­val Ge­zocht ini­ti­eert, or­ga­ni­seert en on­der­steunt re­gio­na­le net­werk­groe­pen, een lan­de­lij­ke the­orie­groep, ten­toon­stel­ling­en, con­cer­ten en con­fe­ren­ties.

Observatie

Groep 3

Nu heeft Ivana de kinderen gevraagd iets van zichzelf mee te nemen naar het atelier.
Jango komt binnen met een foto van zijn familie en begint meteen te vertellen:
'Dit is mijn hele familie. Kijk dit is mijn moeder en dit ben ik, deze heb mijn broer gemaakt en deze heb Carla zelf gemaakt. Dit is mijn moeder'.

Jasper heeft een feestprikker:
'Dat was gewoon van een verjaardag. Toen op school was er een verjaardag'.

Mink een oude muis van de computer:
'Dat is van mijn computer. Eerst zat hier iets op maar nu niet meer. Je kan er mee klikken en iets aanwijzen en dan ga je er naar toe. Deze is van papa, maar hij is kapot en papa heeft nu weer een nieuwe. (Het lijkt op) een straaljager. Het is geen muis. Ray heeft een steen:
'Ik heb ‘m gepakt; buiten, daar. In de straat met een stuk hout'.Matthijs een trekkertje van een rits:
'Ik weet niet meer waar ik 't gevonden had want het was heel lang geleden'.Britt heeft een heel klein stukje rozige stof mee:
'(Dit is) een stukje gaas, denk ik, van mijn laatje. Juffrouw had ‘m gevonden'. En Isis heeft een sleutel met een sleutelhanger:
'(Dit zijn) een fietssleutel en een sleutelhanger. Ik heb ook een slot mee'.hanneke

06

groep 3

dag 02
27 augustus 2007
ray, mink, isis, jesse
britt, jango, matthijs
aan het werk
jango tekent zichzelf
Toeval Gezocht on­der­zoekt as­pec­ten van de re­la­tie tus­sen kunst en le­ren. Ei­gen on­der­zoek, als op­dracht­ge­ver van on­der­zoek en sa­men­wer­king met we­ten­schap­pe­lijk on­der­zoek.