Het project­bureau van Toe­val Ge­zocht ini­ti­eert, or­ga­ni­seert en on­der­steunt re­gio­na­le net­werk­groe­pen, een lan­de­lij­ke the­orie­groep, ten­toon­stel­ling­en, con­cer­ten en con­fe­ren­ties.

Observatie

Henk doet de geluiden voor die zijn monsters maken. Henk: Plll, plll, behh. Geerly: En wat bedoelt het monster daarmee? Henk: Het monster wil dan zo prr, prrr, prrr. Geerly: Dat is een grappig geluid. Henk: En nu een ander geluidje; ppppp. Geerly: Spuugt het monster ook een beetje? Henk: Ja, haha. Soulaiman: Die monster is een bjakka. Henk: En mijn monster heet Meub. Henk: Daar staat een doos. Hij heeft hem op zijn kop gezet. Kijk nu zet ie hem op z’n kop. Geerly: En wat zit er op z’n kop, weer een doos, of iets anders? Henk: Iets anders, een lijmdoos, nee een lijmkwak. Soulaiman: Dit is een bjakka! Mirjam: Wat moet er nog in de vulkaanwereld komen? Henk: In mijn vulkaanwereld zitten een heleboel, heleboel, heeeleboel monsters. Mirjam: Wat voor monsters? Henk: Monsters die eng en lief zijn. Mirjam: Eng én lief? Dat is bijzonder. Henk: Die vulkaan komt de hele dag tevoorschijn. Mirjam: En ’s nachts? Wat gebeurt er dan met de vulkaan? Henk: ’s Nachts, als iedereen gaat slapen, dan komt de vulkaan. Mirjam: En als het dan licht wordt, waar gaat ie dan heen? Henk: Dan gaat ie weg, en is alles weer veilig. En als de vulkaan en de monsters er weer zijn, dan is het niet meer veilig. Dan wordt het eng.

52

vulkaanbewoners2

dag 13
9 oktober 2007
Oude plek, nieuw plek
Een monster schilderen is leuk en nadoen is nog leuker
Zakaria doet voor hoe een monster regen vangt
Henk maakt monstergeluiden
Zubair's gasman wordt de papa van de vuurman
Toeval Gezocht on­der­zoekt as­pec­ten van de re­la­tie tus­sen kunst en le­ren. Ei­gen on­der­zoek, als op­dracht­ge­ver van on­der­zoek en sa­men­wer­king met we­ten­schap­pe­lijk on­der­zoek.