Het project­bureau van Toe­val Ge­zocht ini­ti­eert, or­ga­ni­seert en on­der­steunt re­gio­na­le net­werk­groe­pen, een lan­de­lij­ke the­orie­groep, ten­toon­stel­ling­en, con­cer­ten en con­fe­ren­ties.

Observatie

In de houthoek zie ik weer dezelfde gezichten als vorige keer. Mink is aan het hameren en lijmen. Myo begint weer eerst met tape en gaat daarna weer timmeren. En ook Ilse heeft de hamer weer ter hand genomen. Eline is erbij gekomen.

Mink: 'weet je waarom ik nooit meer bij het rood werk? Omdat ik een paleis voor de beestje maak'. Hij timmert en giet lijm. Hij wijst op de lijm, 'het is een tekening. Dit alles is allemaal een tekening'. Hij pakt nog een wollen draadje en legt dit op de lijm. 'Zo nu is het echt klaar'.

Ilse is met grote spijkers aan het timmeren. Ze timmert een hele boel spijkers naast elkaar op een plek. Op een dun takje slaat ze de spijkers er dwars door heen. 'kijk, die groters timmeren er zo door heen'.

Myo plakt eers nog wat tape en begint dan alles wat hij vorige keer had vast gemaakt weer los te knippen. De elastiekjes, de theezakjes. Ik vraag wat hij aan het doen is. Maar hij mompelt wat en gaat weer geconcentreerd verder.

Eline roept uit 'ik ga een kastanje dood hameren'.

Anne, Reina en Britt zijn bezig met het beestjespaleis. Anne trekt er allemaal dingen af. Anne wil liever niet dat Britt mee doet.


Linda

68

nu is het echt klaar

dag 14
3 oktober 2007
Mink aan het lijmen
Myo knipt
Anne haalt wat dingen weg
Toeval Gezocht on­der­zoekt as­pec­ten van de re­la­tie tus­sen kunst en le­ren. Ei­gen on­der­zoek, als op­dracht­ge­ver van on­der­zoek en sa­men­wer­king met we­ten­schap­pe­lijk on­der­zoek.