Het project­bureau van Toe­val Ge­zocht ini­ti­eert, or­ga­ni­seert en on­der­steunt re­gio­na­le net­werk­groe­pen, een lan­de­lij­ke the­orie­groep, ten­toon­stel­ling­en, con­cer­ten en con­fe­ren­ties.

Observatie

Jasper heeft een raket gemaakt, samen met Matthijs en Benjamin. Ze hebben heel veel satéprikkers in een blok piepschuim gestoken. Matthijs en Benjamin hebben aan de satéprikkers kleine piepschuimballetjes geregen; dat is een marshmallowberg. Jasper vertelt dat ze een raketstation hebben gemaakt met een raket. H: Wat was dit nou? Een raketstation? J: Ja, en dan kon je hier zo omhoog lopen. M: Maar weet je wat dit ook kon zijn? Dan konden het marshmallows zijn. En dan gaat iedereen klimmen, daaro in. En dat iedereen een marshmallow heeft. J: Nee, het zijn geen marsmallows. Zullen we hem laten vliegen. (Met een luide stem) ohzempodatthree one zero three ……….go! zzzzzzzzzzzzzz J:(tegen Ivana): Juf kijk eens, dees hebben wij gemaakt. Oh, ik wil hem wel mee naar huis nemen. Alleen moet hiero zo. Hij gaat opstijgen! 3 2 1 (allerlei sis- en bromgeluiden) M: Hé, goed ruimteschip is dit, hè!
Hanneke

43

raket

dag 11
24 september 2007
one zero three.....go!
raket of marshmallowberg of allebij?
Matthijs
Toeval Gezocht on­der­zoekt as­pec­ten van de re­la­tie tus­sen kunst en le­ren. Ei­gen on­der­zoek, als op­dracht­ge­ver van on­der­zoek en sa­men­wer­king met we­ten­schap­pe­lijk on­der­zoek.