Het project­bureau van Toe­val Ge­zocht ini­ti­eert, or­ga­ni­seert en on­der­steunt re­gio­na­le net­werk­groe­pen, een lan­de­lij­ke the­orie­groep, ten­toon­stel­ling­en, con­cer­ten en con­fe­ren­ties.

Observatie

Dit vertelde Daniel over zijn raket:
Dit was het. Het lijkt een beetje op piepschuim maar het is geen piepschuim en met klei. En dan kan hij zo in het water duiken en dan krijgt hij extra snelheid. Als hij heel hard draait, dat kan extra snelheid geven. Die onderkant gaat zo stijl. Als hij zo heel snel draait dan zit het vuur eruit. En als je gewoon een beetje rustig aan gaat dan gebruik je ook nog deze, daar kan je supersnel mee. Hij gaat in het water maar ook in de lucht. Zo; dit is zo glad, dan kan hij ook vliegen. Zo, kijk hij gaat zo: brrrrrrrrrrrrrm Ik heb hem zo gemaakt: kijk met klei en dit is ook met klei; met witte klei. En ik heb er nog meer dingetjes met van nodig. Zo, deze kan zo hier op, dat is een man. hanneke


Over zijn poppetje zei hij:"dit is een dierenwachter. Die staat bij de ingang" Als hij even later wat filmbusjes heeft gevuld met witte dingetjes, zegt hij:" Dit is eten voor de gieren en dat krijgen ze 1x per dag en dit is voor de leeuwen en die krijgen als ze wakker worden" Als ik vraag waar de dieren zijn, gaat hij enthousiast op zoek naar materiaal om dieren te maken. Als ik even later terug kom en vraag wat voor dier het is geworden, kijkt hij me aan en zegt :"het is een raket!"
Ivana

28

wit

dag 08
17 september 2007
de raket van daniel
Toeval Gezocht on­der­zoekt as­pec­ten van de re­la­tie tus­sen kunst en le­ren. Ei­gen on­der­zoek, als op­dracht­ge­ver van on­der­zoek en sa­men­wer­king met we­ten­schap­pe­lijk on­der­zoek.