Het project­bureau van Toe­val Ge­zocht ini­ti­eert, or­ga­ni­seert en on­der­steunt re­gio­na­le net­werk­groe­pen, een lan­de­lij­ke the­orie­groep, ten­toon­stel­ling­en, con­cer­ten en con­fe­ren­ties.

Reflectie

Vandaag hebben we een korte reflectie gedaan op de film, omdat gister een paar kinderen niet aanwezig waren. Daarna zijn we bouwtekingen gaan maken. Dit leek ons wel handig, zodat de kinderen weten waar ze naar toe willen werken. De bouwtekingen werken heel goed, want je merkt heel goed dat kinderen gingen nadenken en dit weer gingen toepassen op hun werk. Ook hebben we gevraagd aan de kidneren of ze een titel bij hun werk willen maken.

Na het tekenen van de bouwtekeningen zijn de kinderen in het atelier verder gegaan met hun bouwwerk. Voor sommigen is het lastig oplossingen te vinden voor het verwerken van hun materiaal. En een aantal kinderen weten ook niet echt wat ze willen. Maar de meeste gelukkig wel.

Binnen de school voelen we weerstand tegen het project. Volgende week gaan we hiervoor om de tafel zitten met de betrokkenen.

Patricia, Pauline en Danielle

07

bouwen dag 2

dag 04
11 september 2007
Lotte en haar Tinkerpaard
Jim maakt een gang
Het spinnenhuis van Luke en Jim
Daan bouwt zijn huis
bouwtekeningen en details
Toeval Gezocht on­der­zoekt as­pec­ten van de re­la­tie tus­sen kunst en le­ren. Ei­gen on­der­zoek, als op­dracht­ge­ver van on­der­zoek en sa­men­wer­king met we­ten­schap­pe­lijk on­der­zoek.