Het project­bureau van Toe­val Ge­zocht ini­ti­eert, or­ga­ni­seert en on­der­steunt re­gio­na­le net­werk­groe­pen, een lan­de­lij­ke the­orie­groep, ten­toon­stel­ling­en, con­cer­ten en con­fe­ren­ties.

Observatie

Romy, Henk en Serena gaan rook maken van zelf gekozen materialen. Ze kunnen onder andere kiezen uit stof, touw, papier en piepschuim. Ze brengen de materialen die ze nodig denken te hebben naar hun tafel, en beginnen te knippen.

Romy en Serena knippen het piepschuim in "hele kleine rookjes". Volgens hen zijn er allerlei soorten rook, zoals meester en juffenrook en babyrook. Romy zegt; "Ik maak helemaal rook!". "Alle rookjes bij elkaar zijn een vulkaan". Ze probeert een piepschuimen wolkje los te krijgen dat vast zit in een stukje grijze stof. Romy; "Hé ga los man! Je wilt toch niet vast blijven zitten ofzo?"

Henk is bezig met stukjes touw te knippen uit een lang touw. Hij heeft veel moeite met het dikke touw doorknippen.

33

materiaal

dag 08
20 september 2007
Met verschillende materialen proberen we rook te maken.
Toeval Gezocht on­der­zoekt as­pec­ten van de re­la­tie tus­sen kunst en le­ren. Ei­gen on­der­zoek, als op­dracht­ge­ver van on­der­zoek en sa­men­wer­king met we­ten­schap­pe­lijk on­der­zoek.