Het project­bureau van Toe­val Ge­zocht ini­ti­eert, or­ga­ni­seert en on­der­steunt re­gio­na­le net­werk­groe­pen, een lan­de­lij­ke the­orie­groep, ten­toon­stel­ling­en, con­cer­ten en con­fe­ren­ties.

Uitgangspunt

Morris en Jesper willen samen muziek maken.

Observatie

Morris en Jesper hebben allebei een viool van de geluidentafel meegenomen en gaan samen op een mat. Op de vraag van juf Hans of ze een tekening erbij willen laat Morris zijn tekening, die aan de muur hangt, eraf halen en hij legt hem op de mat voor hem. Beide gaan aan de slag met de viool. Morris vindt dat de strijkstok beter klinkt als hij zijn duim erop houdt. Hij gaat het geluid van de kraan op de tekening doen. Morris probeert de viool op verschillende manieren te bespelen. Jesper legt af en toe de viool even neer omdat ie het te zwaar vindt. Enzo die ook graag viool wil spelen komt langs om te luisteren. Hij vindt het prima om alleen maar te luisteren. Sofia komt met een ukelele en vraagt aan Morris of zij mee mag doen.

22

Morris en Jesper

dag 11
11 april 2013
Morris en Jesper bij Morris' tekening
Het huis van Morris op viool
Goed luisteren hoe het klinkt
Tokkelen
Enzo komt luisteren
Sofia komt erbij op ukelele
Toeval Gezocht on­der­zoekt as­pec­ten van de re­la­tie tus­sen kunst en le­ren. Ei­gen on­der­zoek, als op­dracht­ge­ver van on­der­zoek en sa­men­wer­king met we­ten­schap­pe­lijk on­der­zoek.