Het project­bureau van Toe­val Ge­zocht ini­ti­eert, or­ga­ni­seert en on­der­steunt re­gio­na­le net­werk­groe­pen, een lan­de­lij­ke the­orie­groep, ten­toon­stel­ling­en, con­cer­ten en con­fe­ren­ties.

Observatie

In de grote hoek zijn we vandaag met houtskool gaan werken. Omdat we de middag maar een deel van de groep hadden waren ze met een stuk of vier kinderen in de grote hoek aan het werk. Thalia begon met het tekenen van een prinses en was al snel klaar. Sheninio daarintegen ging zoals gewoonlijk helemaal op in zijn tekening. Hij is heel zeker van zichzelf als hij zo bezig is en weet precies wat hij wil.
Hij tekent groot en heel abstract.

Reflectie

Het materiaal 'houtskool' was niet favoriet. Niet smeuig genoeg waarschijnlijk. Zelfs sheninio was voor zijn doen snel klaar met de grote hoek.
morgen gaan we sheninio de met papier beplakte muur van het lokaal laten zien en voorstellen die te gaan beschilderen met 'licht' en 'donker', eventueel samen met iemand erbij.
We willen morgen ook weer een groot verschil maken tussen kleine en grote hoek. Die scheiding was vandaag een beetje vervaagd waardoor de projecten soms verstoord werden.

38

maandag 01-10-07

dag 12
1 oktober 2007
'Een deur'! 'Hij zit op slot'.
Toeval Gezocht on­der­zoekt as­pec­ten van de re­la­tie tus­sen kunst en le­ren. Ei­gen on­der­zoek, als op­dracht­ge­ver van on­der­zoek en sa­men­wer­king met we­ten­schap­pe­lijk on­der­zoek.