Het project­bureau van Toe­val Ge­zocht ini­ti­eert, or­ga­ni­seert en on­der­steunt re­gio­na­le net­werk­groe­pen, een lan­de­lij­ke the­orie­groep, ten­toon­stel­ling­en, con­cer­ten en con­fe­ren­ties.

Observatie

Myo heeft een plekje gevonden aan de tafel met het witte piepschuim. Voor hem ligt zijn maandag gemaakte piepschuimblok met plakband en satéprikkers er op. Hij probeert een nieuwe rol keukenpapier open te krijgen. Als het is gelukt begint hij er hele kleine stukjes vanaf te knippen, hij plakt ze met sterke lijm vast. Hier blijft hij zeker een kwartier geconcentreerd mee bezig. Dan is zijn lijmpotje ineens weg. Ik geef hem een potje plaksel.
Na een tijdje prikt hij kleine stukjes keukenrol op satéprikkers, ook hier gaat hij weer heel lang mee door.

Rond hem zijn allerlei kinderen raketten en vliegtuigen aan het maken.
Ook Myo begint met zijn piepschuim blok te spelen: 'Dit is de motorkap...., de motorkap gaat open'. Hij maakt motorgeluiden. Hij pakt zijn hele ding op en loopt er brommend mee rond.

hanneke

56

myo

dag 12
26 september 2007
concentratie
myo aan het werk
Toeval Gezocht on­der­zoekt as­pec­ten van de re­la­tie tus­sen kunst en le­ren. Ei­gen on­der­zoek, als op­dracht­ge­ver van on­der­zoek en sa­men­wer­king met we­ten­schap­pe­lijk on­der­zoek.