Het project­bureau van Toe­val Ge­zocht ini­ti­eert, or­ga­ni­seert en on­der­steunt re­gio­na­le net­werk­groe­pen, een lan­de­lij­ke the­orie­groep, ten­toon­stel­ling­en, con­cer­ten en con­fe­ren­ties.

Observatie

Ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's en andere belangstellenden kwamen een kijkje nemen bij onze eindtentoonstelling. Floor hield een openingspraatje en liet de 'champagne' vloeien. Met een hapje en drankje kon iedereen het gemaakte werk bekijken. De kinderen lieten enthousiast de werken zien, en gingen er soms weer wat aan veranderen. Ook werd de video getoond die de afgelopen weken gemaakt is door de moeder van Marit, Marian van Dam
Wilma

Vandaag sluiten we ons project toevalgezocht af, we begonnen op het strand en eindigen voorlopig hier bij de tent. De tusenliggende weken waren een groot avontuur. Het was heel spannend om in een tent te werken. We hadden hele harde regen , die kletterde op de tent. We hadden storm die het doek liet klapperen. En eigenlijk maakte het het werken in de tent extra gezellig.Maar het was vooral een avontuur omdat we vantevoren niet wisten hoe het zou gaan. En ik kan zeggen ik vond het geweldig. We hebben zoveel geleerd met z'n allen, zowel de kinderen als wij; over samenwerken, over elkaar helpen, over oplossingen verzinnen en vooral over onze eigen mogelijkheden.En ik wil alle kinderen bedanken voor hun nieuwsgierigheid, hun werklust, hun concentratie, hun plezier en hun prachtige werken.Ik ga jullie allemaal noemen;
Niels, Chris, Koen, Gwenn, Marloes, Calvin, Zoƫ, Perline, Isa, Serra, Cheyenne, Tim, Rob, Marit, Juli, Vince, Jannick, Karlijn, Lotte, Lois, Romy, Cindy.
Bedankt en een groot applaus voor jullie.
Floor

114

De eindtentoonstelling

dag 16
12 oktober 2007
Toeval Gezocht on­der­zoekt as­pec­ten van de re­la­tie tus­sen kunst en le­ren. Ei­gen on­der­zoek, als op­dracht­ge­ver van on­der­zoek en sa­men­wer­king met we­ten­schap­pe­lijk on­der­zoek.