Het project­bureau van Toe­val Ge­zocht ini­ti­eert, or­ga­ni­seert en on­der­steunt re­gio­na­le net­werk­groe­pen, een lan­de­lij­ke the­orie­groep, ten­toon­stel­ling­en, con­cer­ten en con­fe­ren­ties.

Observatie

Zakaria en Anouar plaatsen de kleiballetjes van Anouar op de kleivulkaan. Zakaria: Anouar, het moet een beetje die kant op, dan gaat het er niet uitvallen. Anouar: Hij moet dik worden. Moet je eerst met je handen, dinges, en dan pas erin doen. Zakaria: Ik ga een gaatje maken. Adelijn: Ja, dat is heel handig, heel goed verzonnen van Anouar. Anouar: Weet je wat ik heb bedacht? Adelijn: Nee, Anouar. Anouar: Ik heb bedacht dat deze even ergens anders een plekje moet. Adelijn: Vind je het geen goede plek? Anouar: Beetje naar achteren toe. Mirjam: Wat zijn die bolletjes nou, die jullie erop doen? Anouar: Vulkanenbolletjes van deze, als ze straks eruit vallen, deze gaat straks zo woeiii. Zakaria: Ja dan komt er vuur uit. Anouar: Ja, dan gaat er straks vuur uit komen. Mirjam: Zal ik hem een beetje vasthouden? Hij valt bijna om. Zakaria: Nee, dat hoeft niet. Anouar: Hij gaat vanzelf wel niet vallen.

59

bolletjesvulkaan

dag 14
11 oktober 2007
De vulkaan en bolletjes van een tijdje terug worden gecombineerd tot een nieuwe vulkaan
Een kijkje van dichterbij
Over toeval gezocht gesproken
Toeval Gezocht on­der­zoekt as­pec­ten van de re­la­tie tus­sen kunst en le­ren. Ei­gen on­der­zoek, als op­dracht­ge­ver van on­der­zoek en sa­men­wer­king met we­ten­schap­pe­lijk on­der­zoek.