Het project­bureau van Toe­val Ge­zocht ini­ti­eert, or­ga­ni­seert en on­der­steunt re­gio­na­le net­werk­groe­pen, een lan­de­lij­ke the­orie­groep, ten­toon­stel­ling­en, con­cer­ten en con­fe­ren­ties.

Reflectie

De kinderen waren druk in de kring. Dat kwam mede door de manier waarop de vragen door Adelijn gesteld werden, aan de hele groep in plaats van kinderen gericht te benaderen, eerst hun naam en dan de vraag. Het maken van harde geluiden vonden de kinderen opwindend. Sommige (jongens) vonden het plezierig en spannend. Een aantal meisjes haakten af. Na de kring waren veel kinderen gevuld met drukte. We willen samen beginnen. Hoe lang houden de kinderen het praten vol? Op welke manier? In de hele groep, of vinden ze het in kleine groepjes misschien makkelijker om hun gedachten uit te spreken en te luisteren? Kunnen we de dag ook anders beginnen dan met woorden?Komende week gaan we op andere manieren de dag beginnen, in kleine groepjes en met meer rust. 

25

Kring

dag 06
13 september 2007
Nadoen van een vulkaan
Toeval Gezocht on­der­zoekt as­pec­ten van de re­la­tie tus­sen kunst en le­ren. Ei­gen on­der­zoek, als op­dracht­ge­ver van on­der­zoek en sa­men­wer­king met we­ten­schap­pe­lijk on­der­zoek.